Compatibele versies
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en morceaux (3-4 pommes)
- 20 g de cassonade
- 500 g de vin rouge
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires, épluchées et coupées en dés
- 60 g de beurre doux, froid
- 60 g de farine de blé
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de noisettes entières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Clémentine farcie au crabe
20min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Verrines à l'orange
1h 15min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min