Compatibele versies
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en morceaux (3-4 pommes)
- 20 g de cassonade
- 500 g de vin rouge
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires, épluchées et coupées en dés
- 60 g de beurre doux, froid
- 60 g de farine de blé
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de noisettes entières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Liqueur de cassis
1440sa
Figues farcies
20min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min