Velouté de légumes verts au sarrasin

Velouté de légumes verts au sarrasin

4.2 80 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 60 g de farine de sarrasin
  • 4 gousses d'ail
  • 1 gros oignon coupé en morceaux
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 1 poireau coupé en rondelles
  • 4 feuilles de blette coupées en morceaux
  • 800 g de bouillon de volaille
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de fromage frais type St Môret®
  • 60 g de comté râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 350.3 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 600.7 kJ / 143.3 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 10.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...