Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de sarrasin
- 4 gousses d'ail
- 1 gros oignon, coupé en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel
- 1 poireau, coupé en rondelles
- 4 feuilles de blette, coupées en morceaux
- 800 g de bouillon de volaille
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à soupe de fromage frais, type St Môret®
- 60 g de comté, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 600.7 kJ / 143.3 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 350.3 mg
Alternatieve recepten
Soupe complète de légumes et merguez
40min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Velouté carottes, navets et chorizo
25min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13sa 35 dk
Soupe de panais et cresson
40min
Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic
1h 25min
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min