Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min