Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de carottes de taille moyenne, coupées en gros morceaux (200 g)
- 4 cuisses de lapin (150 g chacune environ)
- 80 g de lait de coco
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 1 tige de citronnelle fraîche, coupée en rondelles fines
- 1000 g d'eau
- 200 g d'épinards frais, et 4 feuilles pour les papillotes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1052 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 godz. 20 min
Veau Marengo
55 min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 godz. 10 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Rognons de veau au xérès
25min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Osso-buco
1 godz. 20 min
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Lapin à la moutarde
1 Std.