De lente is in het land

Het is weer beter weer, dus vervangen we zware winterse stoofpotjes door lichtere opties. Gebruik de vele seizoensgroenten en -vruchten voor kleurrijke, gezonde en lekkere gerechten.

Ontdek alle geheimen van de lentekeuken

Bekijk welk fruit en groenten er momenteel in het seizoen zijn, ontdek de gezondste vissoorten en leer meer over de magerste vleessoorten. Lees verder voor alle geheimen van de lentekeuken, een heerlijke combinatie van lichte en smaakvolle gerechten.

Fruit en groenten

De eerste vruchten en groenten van het seizoen zijn rijp, dus is het nu het moment om te genieten van aardbeien, abrikozen, pruimen, artisjokken, witte asperges, spinazie en erwtjes. Het is perfect om voor een goede prijs kleur, smaak en vitamines toe te voegen in onze voorraadkast.

Geniet van het lentefruit:

Het is tijd voor verse groenten

Kies groen voor een goed gevoel

Ontdek voor onze groene collectie. Dit helpt u om te kiezen voor een gezonde en biologische levensstijl en voedingspatroon. Het bevat heerlijke recepten en is een schatkist aan kok- en zelfzorgtips. Kom mee op deze geweldige reis naar een duurzamere levensstijl!

Klik hier!

De onmisbare basisingrediënten voor een licht en natuurlijk voedingspatroon

Rode biet: zacht voor de maag, rijk aan ijzer en geweldig voor een jong en gezond hart. - Aardbeien: bestaan vooral uit water, boordevol vitamine C en caloriearm. - Vette vis: bomvol omega 3, een gezond zuur dat allergieën bestrijdt en de cardiovasculaire gezondheid ondersteunt. Eieren: een basis boordevol proteïnen. - Mager vlees: kalkoen, licht verteerbaar en vet- en cholesterolarm. - Kiemgroenten en scheuten: een geweldige bron van mineralen, sporenelementen en vitamines. Wil je ze graag zelf kweken? Lees ons artikel voor meer uitleg!

Lees meer over kiemgroenten

Eet meer vis!

En vergeet het mager vlees niet!