Stressvrij terug naar school!

September betekent: terug naar de ren-werk-slaap routine, en kinderen weer naar school. Maak het u makkelijk om terug te keren in deze routine en om drukte te vermijden.

Snelle dagelijkse recepten

Op de takenlijst

Laat u aan het einde van de vakantie niet overweldigen - maak het u geleidelijk aan gemakkelijk. Bepaal de tijden van de week die de meeste energie en organisatie vergen en plan dan zoveel mogelijk vooruit. Als uw kinderen op woensdagmiddag met de oppas moeten eten, kies dan een royaal recept voor dinsdagavond met behulp van uw Thermomix®. Het enige wat de oppas dan nog hoeft te doen is uw heerlijke gerecht op te warmen!

Bereid de elementaire zaken voor

Dagelijkse ondersteuning!

Neem een keer per week de tijd om vooruit te plannen. Gebruik in het weekeinde het gedeelte “Mijn week” van uw Cookidoo® om stressvrije menu's te plannen. Kopieer uw boodschappenlijstje met één klik (of print het direct af) en gebruik de Cookidoo® om wasmiddel, shampoo of iets anders toe te voegen. Het is best handig!

Mijn lijst maken

Recepten op meerdere niveaus maken het leven eenvoudiger

Ingrediënten en 'n extraatje

Sommige essentiële ingrediënten moeten altijd op uw boodschappenlijstje staan: melk, boter, graan, eieren, pasta, enz. Om bijvoorbeeld een wortelkomijnquiche te maken, voegt u gewoon komijn en karmijnzaad toe aan uw lijst, omdat u uw voorraad basisingrediënten al in de kasten of in de koelkast hebt liggen.... dat is alles wat u nodig hebt!

Kleine dingen maken het speciaal!

Een paar tips

PLAN! Gratis af te drukken tijdschema's zijn online beschikbaar. Noteer elk weekeinde het weekprogramma (picknick, werklunch, speciaal evenement, enz.), zodat u de boodschappen die u nodig hebt kunt halen en met uw TM31, TM5 of TM6 de lekkerste Thermomix®-recepten kunt bereiden.
Werk in teamverband: bent u verantwoordelijk voor de huishoudelijke logistiek? Oké, maar elk lid van het gezin moet aan de slag. Deel uw Cookidoo® boodschappenlijstje met uw partner zodat hij of zij alles kan toevoegen wat u vergeten bent. Vraag uw kinderen om alles toe te voegen wat ze nodig hebben, enz.
Leg een goede basis: wen u gewoontes aan die u zullen helpen voordat de kinderen weer terug naar school gaan. Bereid de maaltijden in het weekeinde voor en deel taken voor een goed gecontroleerde, rustige terugkeer naar de routine.
Geniet ervan: vergeet niet om plezier te hebben met uw geliefden en om met liefde te koken (met uw Thermomix® natuurlijk), zelfs als de dagen te snel voorbij gaan. Het is misschien niet perfect, maar het zal wel met een glimlach gebeuren!

Zelfgemaakte lekkernijen

Plan vooruit

U hoeft door de week niet te rennen als u van het weekeinde gebruikmaakt om de snacks voor de kinderen te bereiden. Puree, koekjes, gebakjes... De Thermomix® maakt koken zo eenvoudig!

Snacks voor kinderen