Apparaten en accessoires
Batch cooking - Basisrecepten
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
20 porties
Ingrediënten
-
Cheddar kaas in stukken (3-4 cm)150 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)200 g
Verse pasta
-
bloem500 g
-
eieren5
-
extra vergine olijfolie1 el
Tomatensaus en gestoomde broccoli
-
uien gehalveerd150 g
-
verse basilicumbladeren10
-
teentje knoflook1
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik1200 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
broccoliroosjes900 g
-
bloem om te bewerken
Rundergehakt
-
selder in stukken20 g
-
wortel (± 70 g), in stukken1
-
teentjes knoflook2
-
witte uien gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
rundergehakt (zie tip)1000 g
-
verse tijm enkel de bladeren3 takjes
-
gedroogd laurierblad1
-
groentebouillonpasta1 el
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
rode wijn150 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Rundvleesgehaktballen
-
verse peterselie enkel de bladeren6 takjes
-
teentje knoflook1
-
rundergehakt400 g
-
oudbakken brood in stukken, geweekt in melk, uitgeperst50 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olijfolie om in te vetten
-
water500 g
Bechamelsaus
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
boter in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
698.6 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
1910.8 kJ /
456.7 kcal
Vetten
21.2 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
36.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan jus
40min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Zoet kruimeldeeg
1u. 50min
200 g prei fruiten
20min
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Geroerbakte groenten
10min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min