Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g reife Tomaten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 10 g Rotweinessig
- ½ TL Salz
- 10 - 20 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Gurkenkaltschale
15min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Gazpacho Andalusia
40 min