Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 50 g Sahne
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 TL gekörnte Brühe - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 Bund Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Möhrenpüree mit Olivenöl
35 Min
Topinamburpüree
40min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min