Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 5 EL frische Minze
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 - 30 g Butter, zum cremig rühren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Ravanello Tonnato
20 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Topinamburpüree
40min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min