Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min