Compatibele versies
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Roastbeef
- 12 Scheiben Roastbeef (ca. 120 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Crema di Balsamico
- grobes Meersalz
- bunter Pfeffer, grob geschrotet
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 500 g Rosenkohl
- 600 g Wasser
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian
- 100 g Sahne
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Chorizo-Suppe
1h
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Maronencremesuppe
1 Std. 30 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min