Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Walnusshälften
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Rosenkohl, am Strunk kreuzweise eingeschnitten
- ½ Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Orangensaft
- 20 g Walnussöl
- 20 g Weißweinessig
- 10 g körniger Senf
- 150 g Granatapfelkerne
- 200 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1hod. 50min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1hod. 50min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1hod. 40min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min