Rettich mit Boz’ner Sauce

Rettich mit Boz’ner Sauce

4.1 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    640 g
  • Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
    6
  • Weißweinessig mild
    60 g
  • Piment d'Espelette
    ½ TL
    ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Olivenöl
    60 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    4 EL
  • Rettich, weiß, lang geschält
    800 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 626 kJ / 149 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...