Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 626 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radieschensalat
10 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5 godz. 50 min
Radisalat
10 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Fenchelsalat
3h 35min
Grüne Salatsuppe
40min
Weißwurstsalat
30min
Wirsing-Speck-Salat
30min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min