Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 Std.
Spanisches Ei im Glas
40 Min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 godz. 30 min
Graved Lachs
48 Std.
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min