Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat

Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat

4.7 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

Kaviar-Frischkäse-Creme
  • Gelatine
    2 Blatt
  • Wasser zum Einweichen
  • Weißwein
    50 g
  • Frischkäse
    300 g
  • Kaviar (z.B. von der Forelle)
    15 g
  • Schnittlauch in feinen Ringen
    ½ Bund
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
  • Toastbrot
    8 Scheiben
  • Öl
    20 g
  • Dijon-Senf
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Orangensaft
    10 g
  • Radieschen in feinen Scheiben (5 mm)
    150 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1
  • Kaviar (z.B. von der Forelle)
    10 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 459 kcal / 1918 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 30 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...