Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Schwammerlantipasti
1h 10min
Schneenockerl
30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5 godz. 50 min
Blitz-Stulle
10min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30min