Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 300 g Babyspinat, frisch
- 20 g Öl
- 120 g Ricotta
- 50 g Sahne
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 20 g Butter, weich
- 8 Eier, Zimmertemperatur
- ½ TL Fleur de Sel
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 750 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Spanisches Ei im Glas
40 min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Ravanello Tonnato
20 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Erbsen-Minz-Püree
25min