Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 384 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1u. 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Sous-vide Apfel
1u. 15min
Steinpilz-Ravioli
1u. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1u. 30min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1u. 35min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1u. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1u. 30min