Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 300 g Galiamelone (Netzmelone), in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Akazienhonig
- 50 g Weißweinessig
- 1 EL Fenchelsaat
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 4 EL Olivenöl
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 120 g Mett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1976 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Rotweinbutter
3h 20 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Espressodressing
5 Min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 Min
Erdbeer-Avocado-Salsa
20 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Mexican Rosemary Punch
10 Min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Orangendressing
5 Min
Iberico-Schinken-Creme
10 Min
Zitronenbutter
5 Min
Mango-Avocado-Salsa
15 Min