Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 300 g Galiamelone (Netzmelone), in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Akazienhonig
- 50 g Weißweinessig
- 1 EL Fenchelsaat
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 4 EL Olivenöl
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 120 g Mett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1976 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7h 50min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min
Aperol-Granité
6 godz. 15 min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Preiselbeer-Chutney
20 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min