Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Rapsöl
- 4 Gläser Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft
- 30 g Rotweinessig
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3614 kJ / 863 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 186 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Ketchup
45 Min
Mango-Chutney
1h
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 Min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1h
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Gelbes Ketchup
45 Min
Rotweinbutter
3h 20min
Safran-Aioli
40min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Cranberry-Dressing
5 min