Apparaten en accessoires
Preiselbeer-Chutney
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
2 Schraubgläser
Ingrediënten
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rapsöl10 g
-
Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft4 Gläser
-
Rotweinessig30 g
-
Chilipulver1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gelierzucker 2:1100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
3 g
Calorieën
3614 kJ /
863 kcal
Vetten
7 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Midsommar
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Graved Lachs
48u.
Rauchige Whiskysauce
20min
Schalottenconfit mit Portwein
1u. 10min
Zitrus-Aioli
10min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Rotweinbutter
3u. 20min
Gelbes Ketchup
45min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1u.
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min