Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Tomaten-Cocktail
30min
Tomato Tonnato
15min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5óra
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4óra 30p