Barolo-Birne mit Honig-Parfait

Barolo-Birne mit Honig-Parfait

4.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u.
10 Portionen

Ingrediënten

Honig-Parfait
  • Zucker
    150 g
  • Vanilleschote
    ½
  • Weinbrand
    20 g
  • Wasser
    50 g
  • Honig
    200 g
  • Eigelb
    8
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    1000 g
Barolo-Birnen und Fertigstellung
  • Rotwein Barolo
    500 g
  • Zucker
    150 g
  • Johannisbeer-Gelee
    100 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Birnen mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
    5

Voeding per 1 Portion

Calorieën 661 kcal / 2766 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 38 g
Koolhydraten 65 g
Vezels 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...