Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, unbehandelt
- 150 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 20 g Orangensaft,
- 150 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 40 g Limettensaft
- 4 Stängel Koriander,
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 120 g Entenbrust, mit Haut, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Vitello Tonnato
48 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min