Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Orangenparfait
6 godz. 30 min
Limoncello-Creme
5 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Kaffee-Sabayon
10 min
Zitronen-Parfait
4 Std. 30 Min
Vanille-Zabaglione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Klassische Zabaglione
15 Min