Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Zabaglione
15 Min
Glühweinsabayon
10 Min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Limoncello-Creme
5 Std.
Mousse au cappuccino
25 Min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Kaffee-Sabayon
10 Min