Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 447 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Vitello Tonnato
48 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Zabaglione
15min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Zabaglione al Prosecco
15min