Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 447 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Remoulade
10 Min
Zabaglione
15 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2u. 45min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Putello Tonnato
4h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min