Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 515 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischbrühe
30 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Makrelen-Tapenade
10min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Geflügellebercreme
5h 30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Forellencremesuppe
40min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Kalbsleber venezianisch
40min
Putello Tonnato
4 godz.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min