Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 515 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Krebssuppe
45min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Putello Tonnato
4h
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Thunfischpâté
4h 20 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Salsa Verde
10 Min
Vitello Tonnato
48 Std.