Apparaten en accessoires
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
16 Scheiben
Ingrediënten
-
Schalotten halbiert40 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salbei18 Blättchen
-
Geflügelleber in Stücken450 g
-
Weinbrand50 g
-
Sardellenfilets, in Öl abgetropft2
-
Kapern10 g
-
Ciabatta geröstet16 Scheiben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
7 g
Calorieën
515 kJ /
132 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3u. 30min
Kaninchen-Terrine
1u. 10min
Putello Tonnato
4u.
Balsamico-Aprikosen-Marinade
6u. 15min
Auberginenpüree
30min
Thunfischpâté
4u. 20min
Kalbsleber venezianisch
40min
Makrelen-Tapenade
10min
Tapenade
5min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Geflügellebercreme
5u. 30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min