Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min