Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
of ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Tintenfischsauce
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Seafood-Eintopf
50min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min