Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Öl
- 1 Prise Chilipulver
- 100 g trockener Weißwein
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 400 g Tintenfische, ganz, klein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1091 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood-Eintopf
50min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Garnelensalat
25min
Kreolischer Fisch
35 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Seezungenröllchen
50min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Tintenfischsauce
40 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min