Tintenfisch mit Erbsen

Tintenfisch mit Erbsen

4.2 41 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Öl
    40 g
  • Chilipulver
    1 Prise
  • trockener Weißwein
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Erbsen, frisch
    300 g
    300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • Tintenfische, ganz, klein
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 1091 kJ / 260 kcal
Vetten 11 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...