Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Öl
- 1 Prise Chilipulver
- 100 g trockener Weißwein
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 400 g Tintenfische, ganz, klein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1091 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Tintenfischsauce
40min
Pulpo
2h
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min