Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Öl
- 1 Prise Chilipulver
- 100 g trockener Weißwein
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 400 g Tintenfische, ganz, klein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1091 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Forellen des Bischofs
35 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Ossobuco
1h 20 min
Tintenfischsauce
40min
Kreolischer Fisch
35 min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Seafood-Eintopf
50 min