Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter, weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut, ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch, entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1248 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Teriyaki-Lachs
40 min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 godz.
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20min
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Gedämpfte Lachspäckchen
55min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Hähnchenbrust Genovese
35min