Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 600 g Babyspinat
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 25 g Butter, weich
- 4 Forellenfilets, mit Haut, ohne Gräten (à ca. 120 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 rote Chilischoten, frisch, entkernt, fein gehackt
- 50 g Sojasauce
- 10 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Limettensaft
- 10 g Zucker
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1248 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Garnelen-Chili
40 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 min
Garnelensalat
25min
Edelfischragout
35 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min