Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammrückenfilets
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 200 g Couscous
- 150 g Erbsen, TK
- 30 g Mandelstifte
- 50 g Rosinen
- 375 g Geflügelbrühe, flüssig
- 7 EL Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Paprika, fein gewürfelt
- 300 g Möhren, in dünnen Scheiben
- 4 Stängel Minze, Blätter abgezupft, in feine Streifen geschnitten
- 2 EL Butter
- 2 EL Ras el Hanout
- 2 - 3 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Bouillabaisse
1h
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h