Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Xacuti
1h 20min
Kerala Fisch Curry
30min
Kreolischer Fisch
35 min
Garnelencurry
35 min
Fischcurry
55 min
Lachs-Päckchen mit getrockneten Tomaten und Couscous
35 min
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2h
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1h
Garnelen Bhuna
30min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40min