Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1 Std. 10 Min
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Garnelencurry
35min
Scampi-Melonen-Spieße auf Bulgursalat
45 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min