Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Klebreis
- 1500 g Wasser
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
-
15
g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, in dünnen Scheiben
of 15 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben - 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 20 g Erdnussöl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenmark
-
30
g Palmzucker
of 30 g Rohrzucker - 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 600 g Rindfleisch (z.B. Rumpsteak), in Streifen (1 x 2 cm)
- 100 g Babymais, aus dem Glas, geviertelt
- 100 g rote Paprika, gewürfelt (1 cm)
- 50 g Staudensellerie oder Thai-Sellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, ungeröstet
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Xacuti
1h 20min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1 Std.
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Massaman-Curry
1hod. 40min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 godz. 30 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min