![Rotes Fisch-Curry Rotes Fisch-Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E7A9FE4-3971-43E1-A978-FADA332F182C/Derivates/23f2e5a1-b4c4-41e7-8e15-dbdd76ec8909.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Erdnussöl
- 15 - 20 g rote Currypaste, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 55 g brauner Zucker
- 55 g Fischsauce
- 40 g Tamarinden-Paste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Kaffir-Limettenblatt, getrocknet
- 400 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 4 Fischfilets, weiß, ohne Haut (à ca. 200 g, je ca. 8 x 10 cm groß)
- 125 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
- 270 g Kokoscreme
- Koriander, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Bhuna
30 Min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Garnelen Xacuti
1h 20min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Karibisches Garnelencurry
30 Min
Scharfes Thai-Curry mit Cashewkernen
40 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min