Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Erdnussöl
- 15 - 20 g rote Currypaste, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 55 g brauner Zucker
- 55 g Fischsauce
- 40 g Tamarinden-Paste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Kaffir-Limettenblatt, getrocknet
- 400 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 4 Fischfilets, weiß, ohne Haut (à ca. 200 g, je ca. 8 x 10 cm groß)
- 125 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
- 270 g Kokoscreme
- Koriander, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibisches Hähnchen-Curry mit süßem Reis
2u. 10min
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Kerala Fisch Curry
30min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 min
Garnelen-Curry
25min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Karibisches Garnelencurry
30min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min