Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (optioneel)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
of 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
of 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 godz.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Kokoseintopf
50 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.