Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (optioneel)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
of 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
of 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Bibimbap Bowl
1h 15 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min