Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (optioneel)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
of 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
of 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Vietnamesische Beef Pho
1 godz. 45 min
Kokoseintopf
50min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h