Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 godz. 20 min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45 min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min