Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Yakisoba mit Shrimps
40min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1h
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9u.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15 min
Seafood-Eintopf
50min