Compatibele versies
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zitronenmarinade für Lachs
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (evtl. Wildlachs), in 5 mm dünnen Scheiben
Radieschentatar
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Olivenöl
- 200 g Radieschen
Sauerampfercreme und Fertigstellung
- 150 g Sauerampfer, abgezupft, in Streifen
- 200 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 300 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Schwarze Linguine
45 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Gazpacho
20 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1h