Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g Saiblingsfilets, ohne Haut, entgrätet, in Stücken (ca. 2 cm)
of 250 g Lachsforellenfilets, ohne Haut, entgrätet, in Stücken (ca. 2 cm) - 300 g Wasser
- 2 Fleischparadeiser, groß (ca. 300 g), kreuzweise am Stielansatz eingeschnitten
- 3 Bio-Limetten
- 2 Schalotten, halbiert (ca. 40 g)
- ¼ - ½ frische Chili, nach Geschmack und Schärfe
- 2 EL gemischte, frische Kräuter, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 10 g Olivenöl, etwas mehr für den Rucola
- 1 ½ TL Meersalz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 140 g Frischkäse
- 40 g Naturjoghurt
- 50 g Schlagobers
- 4 EL Pinienkerne, zum Dekorieren
- Rucola, zum Anrichten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
20 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5u. 50min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachs-Tatar
5min
Gazpacho Andalusia
40 min