Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert (2 Packungen à 500 g)
- 60 g Oliven, entsteint, schwarz oder grün oder gemischt
- 3 Sardellenfilets, in Salz eingelegt, abgespült
- 2 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 800 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 4 - 6 Scheiben Weißbrot, groß
- 500 g Mozzarella (4 Kugeln à 125 g), in Scheiben
- Basilikumblätter, frisch, für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min
Sauce alla Puttanesca
25min
Weißwein-Suppe
30min
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Caponata Siciliana
30min
Weißweinsuppe
45min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Asturische Fischsuppe
35 min
Bloody Mary Suppe
25min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 min