Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
TM5 TM6

Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt

2.3 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
  • 130 g Mascarpone
  • 8 Eier
  • ¼ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 10 Bärlauchblätter, frisch, 2-3 Mal durchgeschnitten
  • 40 g Butter
  • 250 g gemischter italienischer Aufschnitt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1646 kJ / 393 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
34 g
Vezels
0.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten