Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Walnusshälften
- 1 Schalotte, halbiert
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 520 g Wasser
- 1 EL Ahornsirup
- 10 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 50 g Öl
- 4 Äpfel, rot (à ca. 150 g), z.B. Elstar
- 20 g Zitronensaft
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Chiliflocken
- 150 g Ziegenkäserolle (z.B. Ziegencamembert)
- 100 g Feldsalat, geputzt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Möhren in Zitronenöl
45 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 Std. 35 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Ananas mit süßem Pesto
15 min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 Std. 15 Min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.