Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 100 g Olivenöl
- 530 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken (2 cm)
- 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 350 g Ditalini (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Agavendicksaft
- 50 g Öl, z.B. Rapsöl
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2445 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süss-saures Veggi-Ragout
50 Min
Nudel-Kichererbsen-Salat
1 godz. 30 min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40 min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Käsekuchen
4 Std. 30 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Pesto-Salat
40 min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2 Std.
Blumenkohl-Taboulé
2hod. 25min
Reis-Gemüse-Salat
45 Min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15 Min