Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Eier (Kl. M)
- 1 EL Sahne
- ¾ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf, TK, aufgetaut
- 150 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Auflauf
1h
Low Carb Zucchini-Lasagne
45 min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Brokkoli-Schinken-Muffins
1h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min