Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g Wasser
-
1000
g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne)
of 1000 g dicke Bohnen, TK, gepalt (ergibt 300 g Bohnenkerne) - 2 Pck. Garnelen, roh, geschält, TK (à 160 g)
- 6 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Bandnudeln (z.B. Bavette)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3018 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Wirsing-Pasta
35 min
Möhren-Pasta
25 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Wirsing-Pasta
1h
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45 min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35 min
Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto
13h
Grünkohl-Schinken-Nudeln
30 min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 min