Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Lammhackfleisch
- 3 TL Harissa-Paste
- 1 Ei (Kl. M)
- 20 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 150 g rote Linsen
- 3 EL Öl zum Einfetten
- 300 g Penne Rigate
- 500 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Koriander (ca. 20 g), abgezupft
- 150 g Schafskäse, cremig, in Stücke gezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3630 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Pasta mit Mettbällchen und Auberginen-Sugo
45 Min
Fleisch-Möhren-Bällchen mit Ratatouille
35 min
Koftas in Tahin-Sauce
50 Min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Couscous-Hack-Topf
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 min