Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 1230 g Wasser
- 3 TL Kräutersalz
- 250 g parboiled Weizen (z.B. Sonnenweizen von Ebly)
- 450 g Meeresfrüchte, TK, gemischt, aufgetaut
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 70 g Essig
- 70 g Öl
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsomelette
45min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35 Min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Fisch-Pasta
40min
Seafood-Eintopf
50min
Edamamebohnen mit Garnelen
25 min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 Min
Kokoswaffeln
25 min
Oliviersalat
3h