Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labskaus-Nester
- 100 g Edamer, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Paniermehl
Gurken-Mayo und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 5 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4093 kJ / 978 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 83 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Bremer Labskaus
1h 20min
Labskaus
50min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Eier in Petersiliensauce
1h
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Steckrüben-Eintopf
45min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min