Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Pumpernickel, in Stücken
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, klein, mit Schale, halbiert
- 400 g Rosenkohl
- 300 g Frischkäse
- 2 Eier
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 366 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1h 10 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min