Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rote Paprika, geviertelt
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 5 Eier (Kl. M)
- 20 g Öl
- 150 g Milch
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 3 Prisen Muskat
- 1 Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 150 g Appenzeller, alt , in Stücken
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Spitzkohl, in Stücken
- 10 g Butter
- 1 TL Kümmel
- ½ TL Paprika edelsüß
- Wasser zum Kochen und zum Abschrecken
- 50 g Sahne
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2874 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Labskaus-Nester mit Dip
40 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 godz. 40 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 Std.
Grünkohl-Lasagne
1h 10 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.