Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 - 15 Salbeiblätter, nach Geschmack
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3039 kJ / 726 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 min
Kartoffelpizza
1h 10min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Brotfrikadellen
25 min
Potato pie
1 godz. 40 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Kartoffelquickie
40 min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 Min