Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 600 g Hartweizengrieß
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 320 g Wasser, lauwarm
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
15
g Hefe
of ½ Pck. Trockenhefe
Belag
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Zucchini, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Aubergine, in Stücken (1-2 cm)
- 250 g weiße Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Nudel-Porree-Topf
25min
Seitan-Bällchen mit Kartoffeln und Paprika-Curry-Sauce
1 Std. 15 Min
Sauerkraut-Schnecken
1 Std. 45 Min
Paella mit Bohnen
1 Std.
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Vegane Paprika-Tarte
2 godz.
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 Std. 45 Min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min